Frăția ABUZURILOR  și a MINCIUNII: Feher Codruț Alin și Claudiu Dumitriu Lucian

Frăția ABUZURILOR  și a MINCIUNII: Feher Codruț Alin și Claudiu Dumitriu Lucian

Așa cum v-am promis, voi începe seria dezvăluirilor privind abuzurile și dezinformările săvârșite de către vașnicii luptători pentru dreptate, acești ”Ioana D`arc” după  cum ar spune unii, Feher Codruț Alin și Dumitriu Claudiu Lucian, șefii Alianței pentru Combaterea Abuzurilor, la adresa Asociației ”Direcția pentru Monitorizarea și Protecția Animalelor”.

14390968_1276910219032446_8051031753706024810_n-1

Stau să mă gândesc cu ce să încep, având în vedere noianul de minciuni și mizerii pe care aceștia l-au spus la adresa acestei asociații încă de la înființarea ei.

Și ca să păstrăm o anumită ordine, voi avea în vedere prima minciună aruncată în spațiul public despre denumirea pe care o are această asociație. În toate postările făcute de cei doi indivizi, aceștia afirmă cu tărie că Asociația și-a ”tras” în mod ilegal denumirea de ”Direcție” fără a avea acest drept.

O mare minciună, și o dezinformare grosolană a Frăției Abuzurilor, întrucât denumirea Asociației a fost legal dobândită cu aprobarea Ministerului de Justiție nr.94608/11.02.2011 (vezi foto). Ca atare aceasta denumire nu ”și-a dat-o Bărbulescu pentru ONG-ul lui”, în mod abuziv, în fapt ea a fost aprobată în mod legal, dar dacă dă bine la a mânjii un om cu lături și poți să discretitezi o asociație de protecția animalelor care îți încurcă planurile, de ce să n-o faci.

Continuând în același stil nerușinat, cei doi indivizi strigă sus și tare faptul că cele 10 ”primării”(??!!), în fapt fiind vorba despre Unități Administrativ Teritoriale, „s-au asociat în mod ilegal pentru a desfășura activitatea de gestionare a câinilor fără stăpân, când această activitate o desfășoară doar servicii publice sau concesionari ai acestui serviciu”(??!!)

Nimic mai fals, întrucât așa cum se poate constata prin sentința definitivă și irevocabilă în dosarul nr.13098/197/2011 a Judecătoriei Brașov, (Vezi foto 1 și foto 2) asocierea acestor UAT-uri a fost legal constituită. De asemenea, obiectul de activitate al asociației privind gestionarea câinilor fără stăpân a fost legal aprobat prin aceeași sentință. Pentru cine nu are cunoștințe privind procedura derulată, vă amintesc că dosarul care conține documentele necesare înființării unui ONG, este supus verificării unui procuror și ulterior unui judecător. În momentul în care unul din aceștia constată că o prevedere inserată în Statut sau în Actul Constitutiv contravine legislației, printr-o încheiere de ședință dispun înlăturarea acestor prevederi și reanalizarea ulterioară a documentelor. Am făcut această precizare pentru ca să se înțeleagă că nu poți să treci orice ca și obiect de activitate al unei asociații.

Cu aceeași nerușinare afirmă peste tot că Asociația Direcția pentru Monitorizarea și Protecția Animalelor, adună ”ILEGAL” câini fără stăpân de pe străzi pentru ai ”ÎNCARCERA ÎN STAȚIA DE EXTERMINARE DE LA CODLEA”.

Păi haideți să vedem cum stau treburile și cu această dezinformare mitocănească. Prin aceeași sentință Judecătoria Brașov aprobă în cadrul Actului Constitutiv la art.5 Scopul Asociației, litera (b) faptul că asociația are ca obiectiv gestionarea câinilor fără stăpân de pe raza teritorială a membrilor săi. Cu alte cuvinte asociația are dreptul și obligația legală de a ridica câini de pe raza unităților administrative membre și de ai caza și adăposti în propriul adăpost.

Continuând în aceeași manieră denigratoare, Feher Codruț și Dumitriu Lucian își manifestă plăcerea de a împroșca cu noroi în această asociație de protecția animalelor, de fiecare dată când fac referire la adresa Centrului de Îngrijire Temporară a Animalelor (adăpostul pentru câini), numindu-l ” centrul de exterminare de la Codlea”, ”lagărul morții” etc. Oare așa să fie?

Dacă priviți cu atenție (vezi foto) veți constata că acest centru de îngrijire a animalelor este de fapt printre foarte puținele adăposturi de profil din România, realizat la standarde europene, care beneficiază de condiții de cazare pentru câinii aflați în îngrijire, așa cum mulți dintre noi nu avem acasă la câinii noștri, de o clinică veterinară având toate dotările și spațiile special amenajate precum un adevărat spital, unde își desfășoară activitatea  o echipă tânără de medici veterinari, asistent veterinar, brancardier, îngrijitori, adică absolut tot ce ar trebui să dețină un astfel de stabiliment gândit, realizat și manageriat de un om cu foarte multă experiență, și mai ales cu o ambiție uriașă în a demonstra că și în România se poate realiza așa ceva dacă îți dorești cu adevărat, Directorul General al Asociației Flavius Bărbulescu.

Dacă până acum cineva nu s-a convins de întreaga șarlatanie și nerușinare a celor doi indivizi, Feher Codruț și Dumitriu Claudiu cu privire la toate minciunile și mizeriile aruncate pe piață la adresa Asociației ” Direcția pentru Monitorizarea și Protecția Animalelor ” și la adresa lui Bărbulescu Flavius, am să vă prezint și un ultim argument, care ar putea fi concludent și suficient și fără comentariile anterioare, care să demonstreze grosolana dezinformare pusă la cale de cei doi: Asociația ” Direcția pentru Monitorizarea și Protecția Animalelor ” este prima și singura asociație de profil din România ce a primit certificare europeană pentru îndeplinirea standardelor de calitate și management pentru activitatea privind protecția animalelor și activități veterinare ISO 9001:2008 și ISO 14001:2004. ( vezi foto 1 și foto 2 )

Ce să însemne oare primirea acestor certificate? Nimic altceva decât atestarea că asociația îndeplinește și respectă toate standardele de calitate privind procedurile europene pe obiectul ei de activitate adică protecția animalelor și activități veterinare.

Oare să fi auzit cei doi ”profesori în protecția animalelor” despre așa ceva? Stau să mă întreb ce pregătire, ce expertiză au acești doi filfizoni, pentru a putea să-și dea ei cu părerea în absolut orice problemă? Dar dacă este să privim cu atenție la faptul că ei nu exprimă niciodată o părere argumentată profesional sau măcar documentată ci doar aruncă cu acuze, calomnii și dezinformări, atunci este de înțeles că nu au nevoie de nici o expertiză sau pregătire profesională în domeniu.

Nu pot să nu mă întreb, și n-o fac din malițiozitate, dacă acești indivizi au habar de ceea ce presupune o astfel de muncă de documentare, concepere, redactare și ulterior de implementare la nivelul managementului a tuturor procedurilor prevăzute de standardele europene. Cu siguranță răspunsul este NU.

Și nici nu este de mirare atâta timp cât toată activitatea lor se rezumă la a distruge, discredita, calomnia, denigra, reclama pe oricine și oricum, în timp ce alții își dau toată silința și iată că și reușesc să construiască și să transpună în practică proiecte la cele mai înalte standarde.

                              Materialul prezentat este un pamflet și va fi tratat ca atare.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s